Pilates lessen bij Studio407 voor iedereen – Herfst 2024

Echt, voor iedereen, juist met uitdagingen in je lijf. Alleen hebben we op dit moment te maken met zoveel enthousiaste, trouwe deelnemers! De doorstroom is niet groot. De 3 Pilates lessen op zaterdag bijvoorbeeld, hebben een wachtlijst. Dit betekent dat ik soms een proefles kan aanbieden op een vrijgekomen matje door ziekte of vakantie van een ander, maar een vaste plek kan ik op de zaterdag, op dit moment nog niet garanderen. 

Wil jij echt heel graag nu al aandacht besteden aan het verminderen van je klachten zoals bijvoorbeeld bekkenklachten na je bevalling, rugklachten of ben je herstellende na het plaatsen van een nieuwe heupprothese. De voordelen van Pilates kan je bij al deze uitdagingen inzetten.  Dus als je nu aan de slag wilt met Pilates dan ben je van harte welkom op vrijdagavond voor de Pilates lessen van 20:00-21:00! Hier kun je alvast Contact  opnemen om een proefles aan te vragen.

Tijdens de Pilates lessen op vrijdagavond van 20:00-21:00 zijn er nog enkele matjes vrij en is er de mogelijkheid nog voor de echte herfst intreed, de start te maken die je graag wilde. Het grote voordeel van de vrijdagavond is dat je heel soepel het weekend inrolt. Je kunt de lestijden van Studio407 hier nalezen: Lesaanbod

Als je je eerste Pilates les start, dan is dit handig om te weten:

  • De deur is open 10 minuten voor aanvang.
  • Hang je spullen op en laat je schoenen bij de kapstok.
  • Er staat thee voor je klaar op tafel, neem plaats en pak gerust een kopje thee.
  • Als ik je heb horen of zien binnenkomen en de les is nog bezig, dan kom naar je toe om je te begroeten, tijdens of na de les
  • Ik weet zeker dat de overige deelnemers aan tafel je al begroet hebben en vragen of het je eerste les is, ik ben trots op de open en respectvolle sfeer binnen Studio407, er is plaats voor iedereen
  • Als de les start, wees vooral geduldig met jezelf tijdens de oefeningen.
  • Voel de grenzen van je eigen lichaam en meet die niet af aan wat een buurpersoon doet.
  • Oefen eerst de basis variatie, voordat je doorgaat naar een volgende variatie. Het draait bij Pilates ook om de precisie van de oefening.
  • Vraag om uitleg als iets niet goed voelt, of je voelt iets niet goed. Dat zijn 2 verschillende dingen en beiden zijn belangrijk en verdienen aandacht!
  • Vier wat al lukt en geniet van het in beweging zijn.
  • Herfst 2024 is een uitermate goed seizoen om met Pilates te starten. Bij een regelmatige beoefening van Pilates en dat is in ieder geval 1x per week zul je al veranderingen merken in je lichaam nog voordat het winter is.

Zien we jou op de mat, vrijdagavond van 20:00-21:00?

Neem nu Contact op voor een vrijdagavond Pilates sessie bij Studio407. Je bent van harte welkom!

Met hartelijke groet,

Mieke Biesheuvel