Lesaanbod

Pilates voor iedereen

Pilates

We hebben allemaal verschillende lichamen en staan hiermee voor verschillende uitdagingen.

De oefeningen van Pilates richten zich op je dieper gelegen spieren en houdingsspieren, zoals je core.

Het is een continue uitdaging in het leren kennen van je lichaam.

Pilates levert je focus, mobiliteit en meer lichaamsbewustzijn op. Dit voel je terug in je bewegingen van het dagelijks leven.

Je kunt al een Pilates groepsles volgen voor €14,00 bij afname van een 10 rittenkaart van €140,00

Vrijdag 19:00-20:00 beginnersgroep (start feb) en 20:00-21:00 intermediate

Zaterdag 9:00-10:00 10:00-11:00 en 11:15-12:15

Oncologie Pilates

Ben je klaar met je behandelingen en wil je rustig naar herstel werken?

Het doel van Pilates is je weerstand en belastbaarheid weer op peil te krijgen. Bewegingsvrijheid rondom evt littekens te vergroten. De low impact oefeningen van Pilates zijn bewezen effectief en vinden plaats, in een rustige en prettige omgeving.

Ik heb de specialisatie Pilates na Borstkanker en litteken therapie, met mijn jarenlange ervaring als ergotherapeut kan ik je adviseren rondom belasting en belastbaarheid, energie en de uitvoering van je dagelijkse handelingen.

Waar nodig werken we samen met je behandelend arts en verschillende disciplines zoals; oncologie verpleegkundige, fysiotherapeut of huidtherapeut.

Bel mij gerust met vragen of voor een gratis intake. Een Ergotherapie Personal Pilates sessie kost €50,00. Ik heb geen contracten met zorgaanbieders.

Pilates Post Covid

Je hebt Post Covid en je voelt je zowel mentaal als fysiek moe. Je hebt goede en slechte dagen en weet eigenlijk niet waar je goed aan doet.

Ik ben gespecialiseerd in Pilates na Covid en heb als ergotherapeut veel ervaring met prikkelverwerking rondom belasting en belastbaarheid. Als geschoold SI ( Sensorische Intergratie) therapeut heb ik ervaring met stoornissen in prikkelverwerking. Met de combinatie Ergotherapie en Pilates vind je de focus om echt te voelen wat je lijf aangeeft en dit kun je genereren in je dagelijkse handelingen.

Jij werkt tijdens de Pilates Post Covid aan meer lucht, energie en kracht.

Dit doen we met speciaal op ‘breath release’ gerichte oefeningen, myofasciale technieken en SI met ergotherapeutische interventies.

Bel mij gerust met vragen of voor een gratis intake. Ergotherapie Pilates Post Covid, kost €50,00 en vind plaats op vrijdag. Ik heb geen contracten met zorgaanbieders.

Wat trek je aan naar pilates

Simpel, kom alsjeblieft gewoon zoals je bent. Zorg ervoor dat je iets aan hebt waarin je je prettig voelt en waarin je vrijuit kunt bewegen.

We hebben allemaal verschillende lichamen en leren op verschillende manieren. Met Pilates leer je je lichaam kennen en ontdek je je krachten en je aandachtspunten.

Ik vind het belangrijk dat je je welkom voelt. Er is plaats voor iedereen en we gaan respectvol met elkaar om.

Bel, mail of app mij als je je wilt aanmelden of een proefles wilt afspreken.