Over mij

Mijn naam is Mieke Biesheuvel. Per 2016 gecertificeerd Perfect Pilates trainer voor zowel beginners als gevorderden. Sinds 2001 werkzaam als ergotherapeut en in 2021 heb ik de opleiding SI (sensorisch intergratie) therapeut afgerond. In 2021 heb ik me gespecialiseerd in Oncologie Pilates en Pilates na COVID.

Mijn kennis en achtergrond als ergotherapeut zet ik in tijdens de lessen. Zo krijg je in een Ergotherapie Personal Pilates na Covid sessie, niet alleen de Pilates oefeningen die je meer lucht, meer ruimte en meer energie geven. Ik voorzie je van ergotherapeutische tips and trics over o.a belasting en belastbaarheid die meteen kan toepassen in je dagelijks leven.

Ik pas Sensorische Intergratie toe als er sprake is van stoornissen in je prikkelverwerking. Je hebt vast al gehoord van over- of onderprikkeling. Na o.a COVID maar ook kanker kan dit een grote rol spelen in je dagelijks leven. Hoe beter jij kan fine tunen hoe jij met je lichaam, je omgeving en je leven omgaat hoe mooier de resultaten.

Zelf ben ik in 2009 gestart met Pilates. Pilates geeft mij focus en zorgt voor een sterk lijf waar ik steeds meer controle over krijg.

Lees hier alles over Studio 407
Over Studio 407

Lange tijd gaf ik Personal Pilates aan Christine, van Pakhuis Dordrecht. Christine vond dat meer mensen moesten kunnen genieten van de voordelen van Pilates. Op dinsdag belde zij dan met de vraag of Studio 407 nog open ging die zondag. Ons huisnummer is 407 en daar kon ik erg om lachen. Toen de HORECA het zwaar had om bekende redenen, heb ik voorgesteld ‘Pakhuis Pilates’ te starten. Zo ontstond Studio407 met Pilates in Pakhuis Dordrecht. Ik haal er veel voldoening uit voor ieder een passende variatie te vinden.

Joseph Pilates, de grondlegger van Pilates vertelde het al, Change happens through movement and movement heals. Verandering komt tot stand door beweging en beweging geneest.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, neem gerust contact op!