Het nieuwe jaar is nog maar net van start en ik heb nieuws voor jullie!

We hebben 2 nieuwe lessen toegevoegd op vrijdagavond, deze zijn al te boeken vanuit onze VirtuaGym app.

Op vrijdag 2 februari vanaf 19:00 start een groep beginners Pilates. Heb je altijd al eens willen ervaren of Pilates bij je past dan kun je voor dit tijdstip een proefles aanvragen. We beginnen bij de basis en snel zul je merken dat je krachtiger wordt en meer controle over je eigen lichaam hebt. Deze beginners les is juist ook voor de mensen die klachten ervaren.

20:00- 21:00 is gemixt en kan iedereen zich inschrijven die al wat langer Pilates beoefent of als je Pilates wilt inzetten in combinatie met je andere sport.  Gouden combinaties zijn bijvoorbeeld Pilates combineren met: hardlopen, wielrennen, voetbal en golf.

Sommige vrijdagen zal het een Small Group Fitball Friday worden om 20:00, met Pilates oefeningen waarbij de Swiss Ball centraal staat! Leuke uitdagende start van je weekend en afronding van je week!