2023 komt tot een einde, tijd voor een terugblik en nieuws voor 2024!

Zo behandel ik veel mensen met Post Covid of COPD, jonge vrouwen met borstkanker, maar ook deelnemers die in een 1 op 1 situatie via Pilates in beweging willen komen. Zij geven aan dat het betekenisvol in beweging zijn, op een tempo dat bij hen past, hen goed doet. Niet alleen op het moment van trainen of behandelen. Na de behandeling met oefeningen en bewustwording werkt het toepassen van focus, concentratie en balans door als leefstijl en zorgt de mix van Ergotherapie en Pilates ervoor dat je in eerste plaats jezelf, maar later ook in sociale- en werksituaties je steeds beter bewust bent van je belastbaarheid, je mogelijkheden en je body & mind connectie. Als in de perfecte samenwerking van je lichaam met je brein.

Op vrijdag is er nog ruimte om 1 op 1 ergotherapie & Pilates in te plannen, ook op schooltijden. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

In 2023 groeide Studio407 Pilates ook qua groepslessen. Van 2 momenten op zaterdag zijn er nu 3 groepslessen in de ruimte van Covita. Ook in de groepslessen is Studio407 Pilates voor iedereen. Er zijn verschillende deelnemers met uitdagingen in hun lijf. Er is voldoende aandacht iedereen van een passende oefening te voorzien. Tijdens de groepslessen is de sfeer veilig en ontspannen, door de trouwe deelnemers zijn er hechte groepen ontstaan. Omdat ik zoveel aanvragen krijg van mensen die ook Pilates willen starten is er een wachtlijst ontstaan. Dit vind ik erg vervelend omdat ik iedereen in de gelegenheid zou willen stellen om Pilates te ervaren, alleen is er voor mij letterlijk en figuurlijk geen ruimte om uit te breiden.

Wat is er mogelijk in 2024:

Workshop Spine Corrector, ‘De Goodiebag voor je rug” op zondagmiddagen van 14:30- 16:00 Deze workshop is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen lid bent van Studio407. In anderhalf uur werk je met 3 anderen, middels een attribuut, de Spine Corrector aan een sterke soepele rug, meer ruimte en ontspanning rondom je schouders en een solide core.

De data voor Q1 zijn: 21 januari, 18 februari, 17 maart locatie: Covita aan de Schuttevaerkade.

Pilates op donderdagavond Extra ‘Eens in de Maand’ van 19:30-20:30

De data voor Q1 zijn: 4 januari, 1 februari, 22 februari, 28 maart locatie Covita aan de Schuttevaerkade

Ik zie je op de mat!